De vakjury

Op dinsdag 6 december kwam een vakjury bij elkaar om te bepalen wie zich Best Geklede Ondernemer van 2016 mocht noemen. Zij stelden de definitieve Top 15 samen en bepaalden de winnaar. De jury bestond uit gerenommeerde mannen uit de mode- en mediawereld. Elk met een eigen visie op een goede zakelijke stijl, anno nu.

Sander Schimmelpenninck

Sander Schimmelpenninck

Hoofdredacteur van Quote

Sander Schimmelpenninck (1984) studeerde Rechten in Rotterdam en Milaan. Na met enige tegenzin als advocaat op de Zuidas te hebben rondgelopen, gooide hij het over een andere boeg en ging ondernemen. Van hipsterpizza’s tot vastgoed in Kroatië, Sander is van alle markten thuis. Sinds september 2013 zit hij bij Quote, waar hij in november van dit jaar werd benoemd tot hoofdredacteur. Zijn eigen stijl is clean en simpel, zonder poeha.

Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst

Hoofdredacteur van Esquire.nl

Gandor begon in 2006 als redacteur bij mannenblad Esquire. In 2011 schopte hij het tot hoofdredacteur en werd hij verantwoordelijk voor alle online activiteiten. Hij stortte zich volledig in de digitalisering van het medialandschap en wist van Esquire.nl een booming platform te maken.  Zijn doel is om met zijn content mannen te bewegen om iets te gaan doen. Zijn eigen stijl is preppy chique, met een voorliefde voor traditie.

Ivo van Deyzen

Ivo van Deyzen

Eigenaar van kledingmerk GoodPeople

Als klein jochie droomde Ivo van Deyzen (35) al van een eigen productiebedrijf. Na acht jaar hard werken wordt zijn kledinglabel GoodPeople verkocht in Los Angeles, Tokyo, Hong Kong, Monaco en Londen. Maar hij wilde meer en opende onlangs zijn eigen winkel aan de Pannekoekstraat in Rotterdam. Zijn kledingstijl is net als het merk modern en hip, zonder enige arrogantie.

Alfredo Silva

Alredo Silva

Oprichter van horlogemerk Fromanteel

Alfredo Silva is een creatieve ondernemer in hart en nieren. Geboren in Madeira, een sloppenwijk in Rio de Janeiro, staat hij nu aan het hoofd van het horlogemerk Fromanteel, gesitueerd aan de Herengracht in Amsterdam. Alfredo is een ondernemer met flair. Zijn persoonlijke kledingstijl is om door een ringetje te halen: classy maar subtiel.